"Феникс Аеро Специал" ООД предлага брониране на автомобили "Рено Трафик"

 Техническо описание на бронировката:


Бронировката се състои от прозрачна и непрозрачна броня.

Прозрачната броня се изпълнява от куршумоустойчиви стъкла производство на Hard Glass Италия. При прострелване не отделят отломки. Всички стъкла са маркирани с неизтриваем печат и са съпроводени от протокол от изпитания. Прозрачната броня включва предното стъкло, стъклата на двете предни странични врати и допълнителнително стъкло монтирано на страничната плъзгаща врата. Всички стъклата са плоски. Стъклата осигуряват защита срещу боеприпас 7.62 х 39 АК 47.
Непрозрачната броня се изпълнява от различни материали, в зависимост от нивото на защита - стоманена броня и гъвкави кевлар панели. Всички материали са съпроводени с протокол от изпитания. Страничните повърхности на автомобила в зоната на обслужващия го екип и вътрешната преграда изграждаща касовия отсек се защитават от стоманена броня срещу боеприпас 7.62 х 39 АК 47.

Преградата между двигателя и купето, и тавана се защитават от гъвкави кевлар панели срещу боеприпас .44 Magnum.

Подът на автомобила в зоната на защитения обем осигурява защита срещу ръчна граната РГД 5.

Вътрешният обем на автомобила е разделен на три части:
• защитен обем /кабина/ - за водач, охрана и инкасатор - две места отпред и едно допълнително отзад, в зоната на страничната плъзгаща врата
• касов отсек
• товарен отсек

Касовият отсек е защитен от взлом. Снабден е с вратa със секретна ключалка откъм кабината. Монтирано е допълнително осветление. На задната врата се монтира допълнителна светлинна и звукова сигнализация.

На автомобила се монтират 3 бр. бойници /люкове/ за стрелба.

На предните врати се монтират допълнителни механични блокировки.

Пред радиатора се монтира куршумозащитна решетка.

Защитени са акумулатора и горивния резервоар.

Начин на работа
Срок за изпълнение на бронировката - до 8 седмици от подписване на договор, привеждане на авансовото плащане и получаване на автомобила.
Начин на разплащане - 50 % авансово от стойноста на договора, окончателно при получаване на бронирания автомобил.
При брониране на нов автомобил е възможно лизинговане на автомобила и бронировката, трябва да се договорят условията преди покупката на автомобила.

Гаранция за бронировката - две години. 
 
 
 
касов отсек
 
странична врата с бойница