"Феникс Аеро Специал" ООД предлага брониране на автомобили "Джип Гранд Чероки"

 Техническо описание на бронировката:  
общ изглед


Бронировката се състои от прозрачна и непрозрачна броня и осигурява защита от боеприпас 9 х 19 Para - клас B2 по EURONORM STANDART E 1063.

Прозрачната броня се изпълнява от куршумоустойчиви стъкла производство на "Hard Glass" Италия. При прострелване не отделят осколки. Всички стъкла са маркирани с неизтриваем печат и са съпроводени от протокол от изпитания.

Прозрачната броня включва предното стъкло, стъклата на предните странични врати и стъкло монтирано в преграда зад задните седалки. Предното стъкло е криво като оригиналното. Стъклата на вратите и стъклото в преградата са плоски.

Непрозрачната броня се изпълнява от - легиран алуминий и кевлар /гъвкави противокуршумни панели/. Материалите са съпроводени с документи за съответствие.

Непрозрачната броня включва страничните повърхности на автомобила в зона на обслужващия го екип до линията на облегалката на задните седалки и вътрешната преграда изградена зад задните седалки изпълнена от легиран алуминий. Защитата на преградата между двигателя и купето, и тавана е изпълнена от гъвкави противокуршумни панели / кевлар /.

Подът на автомобила не е защитен.

Пред радиатора се монтира куршумозащитна решетка.

Начин на работа
Срок за изпълнение на бронировката - до 8 седмици от подписване на договор, привеждане на авансовото плащане и получаване на автомобила.
Начин на разплащане - 50 % авансово от стойноста на договора, окончателно при получаване на бронирания автомобил.
Гаранция за бронировката - една година. 
 
Куршумозащитна решетка
 
 
Преграда задна седалка